Officiële kaartverkoop

Hoewel de exacte data van het GP-weekend nog niet bekend zijn is er wel al wat informatie naar buiten gekomen over de officiële kaartverkoop van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020 in Zandvoort.

De tickets zullen niet zoals normaal via een webshop kunnen worden aangeschaft. Je kan je via deze website registreren tussen 27 mei 2019 en 16 juni 2019. Na deze registratieperiode wordt er gekeken hoeveel mensen zich geregistreerd hebben. Vervolgens krijgt iedereen die zich geregistreerd heeft een aantal tickets toegewezen, dit kunnen er 0,1,2,3,4,5 of 6 zijn. LET OP, je bent nu nog niet in het bezit van de tickets, deze dien je op een later tijdstip alsnog af te rekenen. Het is dus eigenlijk een reservering van de tickets en door middel van een soort loterij krijg jij een x aantal tickets toegewezen.
Om meer kans te maken met jouw gezelschap is het aan te raden om iedereen zich apart te laten registreren en zo meer kans te maken om tickets te bemachtigen.

Tickets bij derde partijen

Zoals bij elk sportevenement ter wereld zijn er altijd andere manieren om aan kaarten te komen. De prijzen van de tickets bij deze partijen zijn echter altijd onvoorstelbaar hoog en de garantie dat je met die tickets ook daadwerkelijk binnen komt of ze uberhaupt in de brievenbus krijgt is er gewoon niet. Daarnaast is het doorverkopen van tickets boven de aanschafprijs illegaal en strafbaar. Let dus heel goed op als je deze optie overweegt.